Reference našich klientů

Monika Bulíčková

Dobrý den pane Březino,

chtěla bych vyjádřit spokojenost s průběhem prodeje a přístupem paní Václavy Grimmové při prodeji bytu 2+kk  ul.Fr.Malíka. Bylo to už podruhé co mi Vaše kancelář prostřednictvím p.Grimmové zajistila komplexní servis při prodeji bytu.

S pozdravem  Monika Bulíčková 28.1.2024

 

Zuzana Studničková

Dobrý den,

tímto bych chtěla vyjádřit poděkování vašemu makléři panu Ivovi Brabcovi za rychlé, absolutně bezproblémové a spolehlivé vyřízení prodeje mého bytu. Na závěr bych Vám chtěla popřát mnoho dalších úspěchů v budoucí práci.

S pozdravem Zuzana Studničková. 25.1.2023

 

Rodina Jonášová

Vážený Pane Řediteli,

chtěli bychom moc pochválit pana Mgr. Libora Bidmona za profesionální přístup, milé jednání a pomoc při koupě bytu v Litvínově.  Také pana Miroslava Frantu za rychlé jednání a poskytnutí informací. Věříme a přejeme RK Sever, že se Vám bude dařit a že budete mít co nejvíce spokojených klientů.

S úctou, Rodina Jonášová 15.12.2022

 
Manželé Sklenářovi
 
Dobrý den, s prací Vaší kanceláře jsme byli velmi spokojeni. Pan Brabec byl vstřícný a ve všem nám byl nápomocen. Děkujeme za spolupráci.
Sklenářovi 27.4.2021
 
 
Lidiak Lukáš
 
Dobrý den,
chtěl bych touto cestou poděkovat za velmi dobrou práci a pomoc při prodeji nemovitosti a to konkrétně panu Martinu Kozákovi. Velmi ochotný a profesionální přístup. Absolutně bylo o vše postaráno a zařízeno a prodej proběhl rychle, spolehlivě a bez problémů.
Děkuji
Lidiak Lukáš 25. 4. 2021

 

Alena Grošková

Dobrý den, pánové Bidmone a Franto, rády se připojujeme k mnoha spokojeným klientům Vaší realitní kanceláře. Váš přístup k nám byl tak srdečný, že jsme si nejdříve myslely, že patříte k nám do rodiny. Prodej nemovitosti našich rodičů byl proveden velmi profesionálně, bezchybně a v čase, na kterém jsme se společně dohodli. Naši rodiče Hana a Jaroslav Purkrábkovi, i my, čtyři sestry, Vám velice děkujeme a vřele Vás můžeme doporučit všem našim známým.

Sestry Alena, Majka, Jaruš a Hanka. Díky! 3.3.2020

 

Pavel Bareš

Dobrý den pane Brabče. Chceme tímto spolu s manželkou poděkovat za velice vstřícný a vysoce profesionální přístup, který jste nám poskytl při prodeji bytu po mé zemřelé matce. Vaše činnost byla od začátku až do doby, než přišly peníze na učet na vysoké úrovni. Už teď víme, že kdybychom potřebovali služby realitní kanceláře, tak opět využijeme Vašich služeb. Ještě jednou díky. Byla radost s Vámi spolupracovat.

V Postoloprtech 23.2.2021

Manželé Barešovi

Michal Pečený

V dnešní době není snadné najít kvalitní poskytovatele služeb napříč všemi oblastmi a v oboru realit to platí dvojnásob. Jsem proto rád, že při koupi bytu jsem mohl spolupracovat se společností Nemovitosti Sever, s.r.o. a konkrétně s panem Tomášem Březinou. Proces koupě bytu je administrativně a časově náročný, tím spíš u pana Březiny oceňuji rychlost, kvalitu, spolehlivost a dodržení všeho, na čem jsme se domluvili. To je pro mě nejdůležitější kritérium, protože v dnešní době spolehlivost a dodržení slova bohužel nejsou pravidlem. Pana Březinu však můžu za sebe a manželku vřele doporučit. Touto cestou mu chci poděkovat a pokud budu v budoucnu potřebovat realitní servis, vím na koho se obrátit.

Michal Pečený 16.12.2020

Vojtěch Drda

Dobrý den pane Březino,

musím s vámi sdílet pozitivní zkušenost s paní makléřkou Korousovou.  Začátkem července tohoto roku jsem se rozhodl pořídit si byt v Janově u Litvínova. Domluvil jsem si prohlídky na 10. července s několika makléři konkurenčních realitních kanceláří. Jejich přístup ale byl, mírně řečeno, velice neprofesionální a z prohlídek na místě jsem byl zklamaný.  V tuto chvíli jsem bez předchozího potvrzení prohlídky zavolal paní Korousové, že bych měl zájem o byt, který v Janově nabízela. Najednou nic nebyl problém. Za 20 minut jsme se potkali na bytě. Ten se mi líbil, paní Korousová všechny moje dotazy zodpověděla, takže jsme se domluvili. Po cca hodině od mého telefonátu jsme už podepisovali rezervační smlouvu.  Paní makléřka byla vždy k dispozici i po podpisu a celý proces převodu bytu měla pod kontrolou až do předání klíčů.  Paní Korousové, tak za mě patří velká pochvala a poděkování za její aktivní a zcela profesionální přístup.

S přáním hezkého dne Vojtěch Drda 24.8.2020

Marcel Jandečka

Dobrý den paní Grimmová,

chtěl bych Vám tímto poděkovat za bezvadný servis a profesionální služby při prodeji bytu 4+1 v J.A. Komenského. S celým procesem, počínaje inzercí, přes práci se zájemci až ke konečnému předání novému nabyvateli, jsme byli maximálně spokojeni :-).

S přátelským pozdravem Marcel Jandečka 24.6.2020

Zdeňka Hladíková

Dobrý den,

chci touto cestou moc a moc pochválit paní Václavu Grimmovou, která mě zastupovala při koupi mého bytu v Duchcově. Vše proběhlo velice hladce a přístup paní makléřky byl vždy profesionální a chápavý.

Ještě jednou díky Hladíková Zdenka 25.5.2020

Milena Kačínová

Vážená paní Grimmová,

děkuji Vám touto cestou za prodej našich nemovitostí ve Třtěně. Je mi jasné, že to nebyla jednoduchá záležitost, zejména špatnou dostupností našich pozemků. O to víc si cením Vaší vytrvalé a houževnaté práce. Takže ještě jednou dík a hodně dalších úspěchů.

Srdečně Vás zdraví Milena Kačínová 5.5.2020

Pavel Pojer

Dobrý den,

tímto moc děkuji paní Václavě Grimmové za její vzorné služby při prodeji chaty mých rodičů ve Smolnici. Vše probíhalo bez problémů a rychle. Vše, co bylo ústně domluveno, bylo vždy splněno a o všem jsme byli ihned informováni. Cením si i jejích zkušeností na trhu s nemovitostmi a její schopnosti naslouchat přání klienta, dobře se s paní makléřkou spolupracuje. Nehledí na čas a počasí. Chata je nyní zaplacena a čekáme na vklad na KN.  

Děkuji Pavel Pojer 29.4.2020

Věra Blahůtková

Dobrý den,
chtěla bych touto cestou poděkovat makléři panu Dominikovi Kypovi za jeho skvělou práci. Je to člověk, který je ochotný, vstřícný a má skvělé vystupování. Jeho informace jsou vždy dostačující. Všem ho mohu doporučit. Náš byt nám prodal za dva dny. Smekám….
Hezký den 
Věra Blahůtková Teplice 7.1.2020

Danuše Nováková

Dobrý den pane Březino,

chceme touto cestou ještě jednou poděkovat za profesionální přístup Vašeho zaměstnance, paní Grimmové. Podařilo se jí realizovat prodej rodinného domu v Líšťanech u Loun během čtrnácti dnů. Měli jsme možnost jednat s několika makléři v této záležitosti, ale jen u ní můžeme potvrdit, co řekne, to udělá, vysvětlí a navíc s jakou rychlostí. Určitě můžeme s klidným svědomím doporučit Vaši kancelář svým známým, a to je myslím nejlepší reklama pro Vás. :-)

Hezký den.

Danuše Nováková

Dobrý večer pane Březino,

dnes jsem obdržela e-mail od advokátní kanceláře, že byla vyplacena kupní cena z depozitního účtu. Ráda bych Vám touto formou poděkovala za zprostředkování koupi bytu a za rychlý a hladký průběh. Až obdržím z katastru oznámení o přepisu majitele bytu, ještě se na Vás chci obrátit, a to ve věci odhadu nemovitosti, který bude sloužit na úhradu daně z nabytí nemovitosti.

Přeji Vám krásné a pohodové svátky a šťastný nový rok.

S pozdravem pěkného večera

Elen Novák 20.12.2019

Machová Petra

Vážení, na základě inzerce vaší RK jsem zakoupila 30.10.2019 byt v Chomutově. Proč píši? Chci pochválit práci a jednání vašeho makléře pana Libora Bidmona. Byl velmi vstřícný, milý, ochotný nám ve všem pomoci. Prostě profesionál. Děkuji za jeho služby i Vám, že máte ve svých řadách takového pracovníka.         

S pozdravem Machová Petra 9.12.2019                                   

David Chamula

Dobrý den, 

rád bych touto cestou poděkoval paní Grimmové a panu Kypovi za skvěle odvedenou práci při prodeji chaty a pozemku u Nechranické přehrady. Místní realitka je rok nabízela a prodej se nedařil. Vaši makléři za necelý měsíc prodali chatu a za dva dny pozemek. Umí vyjednat prodej tak, aby prodávající i kupující byli spokojeni. Skvělá práce, děkujeme!!!

15.9.2019 David Chamula

František Svoboda

Dobrý den,

předejte za mě poděkování panu Březinovi, který se velmi profesionálně ujal prodeje mého bytu. Pomohl mi s vyřízením dědictví a obstaral slušného kupujícího, což si myslím, že je dnes v Mostě velký problém. Vše zvládl na jedničku a k tomu všemu jsme se stali přáteli. Takže ještě jednou děkuji celé vaší realitní kanceláři a přeji spousty spokojených klientů.

V Mostě 10.9.2019 František Svoboda

Miroslav Kubát

Dobrý den páni Bidmone a Franto,

prodej domu v Petrohradu, proběhl k mé absolutní spokojenosti. Vše proběhlo dle naší dohody, rychle a s kvalitním servisem. Cením si vašeho přístupu k mé osobě, osobě, která požívá „výhody“ zdravotně postižené osoby a to ZTP/P. Za vše vám srdečně děkuji, všem svým známým, doporučím vaši RK.

S pozdravem krásného dne Miroslav Kubát 9.9.2019

Tereza Erényi

Dobrý den, pane Franto,

rádi bychom Vám i panu Bidmonovi poděkovali za zprostředkování koupě rekreačního bytu v Krušných horách. Po zkušenostech s některými pražskými realitními kancelářemi byla spolupráce s vámi opravdu dobrá. Děkujeme za ochotu, flexibilitu i rychlé vyřízení celé koupě.

S pozdravem a přáním řady spokojených klientů Tereza Erényi  6.9.2019

Martin a Petra Procovi

Dobrý den pane Bidmone,

rádi bychom Vám poděkovali za Váš profesionální přístup ve věci koupě nemovitosti (chata Nečemice). Oceňujeme především kvalitní a včasnou komunikaci, vstřícnost, ochotu a organizační schopnosti. Zařadili jsme se mezi Vaše spokojené zákazníky a rádi Vás budeme doporučovat i svým známým. Předejte prosím naši zprávu také svým nadřízeným, děkujeme.

S pozdravem   Martin a Petra Procovi, 29.8.2019   

Jiří Máslo

Dobrý den,

chtěl bych Vám velice poděkovat za zprostředkování koupě nemovitosti. Vše proběhlo bez problémů, a to díky panu Dominiku Kypovi, který byl velice ochotný, trpělivý a k tomu dokázal poradit i pomoci. Jeho velice profesionální přístup pomohl k bezproblémovému průběhu. 

S pozdravem, a ještě jednou díky Jiří Máslo, 14.7.2019

Eva Hrdličková

Dobrý den,

naprosto profesionální přístup, vše proběhlo rychle, tak jak mělo být, žádný problém, můžu doporučit, obzvlášť p. Kypa. Trpělivý, spolehlivý, jak řekl, tak bylo. Všude byl včas. Moc děkujeme za pořízení našeho nového bydlení. Do budoucna jedině s touto realitkou. Děkujeme.

S pozdravem Hrdličková, Teplice. 26.6.2019

Lang Jiří

Dobrý den,
chtěl bych touto cestou poděkovat Vaší realitní kanceláři za zprostředkování prodeje i koupě nemovitostí.
Ochota a vstřícnost pí. Korousové při všech jednáních byla na vysoké a profesionální úrovni.
Náročnost zprostředkování byla znásobena prodejem mého bytu a zároveň koupí jiného bytu v jiném
městě. Vše muselo být načasováno na den, a to ještě k poslednímu dni v měsíci květnu.
Smlouvy byly podepsány u notáře, převod financí proběhl v pořádku. Předání obou bytů
skutečně proběhlo přesně a bez problémů. 
Ještě jednou děkuji a jsem s pozdravem.

Lang Jiří,
nyní již z Meziboří 17.6.2019

Rodina Minaříkova

Dobrý den, 
velice bychom chtěli poděkovat za vysoce profesionální, ale zároveň i lidský přístup při prodeji našeho bytu a garáže v Mostě. Především Váš realitní tým tvořený pány Bidmonem a Frantou, jsou spolehliví, zodpovědní a empatičtí lidé. Jednoduše "řečeno" co slíbili, to dodrželi a ve všem nám vyšli vstříc. Vše perfektně zařídili k naší spokojenosti, což nám velice ulehčilo prodej, neboť nebydlíme v Mostě.
Tímto ještě jednou moc děkujeme a rozhodně budeme Vaši realitní společnost doporučovat :).

S přáním krásného dne

rodina Minaříkova

Marian Viktorin

Dobrý den pane Březino,

touto cestou bych chtěl velmi poděkovat RK Nemovitosti SEVER, zejména makléřům p. Franta a p. Bidmon za profesionálně odvedenou práci při prodeji bytu p. Novosadové. Prodej se uskutečnil velmi rychle, a i když bydlela p. Novosadová přes celou republiku až v Hodoníně, přesto vše prodej proběhl velmi korektně a ke spokojenosti klientky. Takovým způsobem si představuji spolupráci mezi Realitními kancelářemi. Děkuji, jen tak dále kolegové, s přátelským pozdravem

Marian Viktorin NEXT REALITY 30. dubna 2019

Taťjana Mrázová

Dobrý den,
ráda bych touto cestou poděkovala vašim dvěma makléřům za pomoc při prodeji bytu v Mostě v Dobnerově ulici. Oslovila jsem více realitních kanceláří, kde mi bylo nabídnuto téměř to samé. Rozhodla jsem se dle doporučení kamarádky pro vaši kancelář a upřímně musím říct, že to bylo velmi dobré rozhodnutí. Pan Březina i jeho kolegyně paní Korousová mě celým obchodem provedli velmi profesionálně, bez jediného zaváhání. Stále usměvavá paní Březinová se mnou vždy ochotně vyřídila potřebné s úřady a tím celkový dojem z této realitní kanceláře dovedla k dokonalosti. Sečteno, podtrženo, profesionalita a lidskost na výbornou. Ještě jednou tedy děkuji a přeji mnoho spokojených klientů, tak jako jsem já.

Taťjana Mrázová Nová Ves v Horách 4.3.2019

Jaroslava Kodýtková

Chtěla bych poděkovat za profesionální přístup zaměstnanců Realitní kanceláře Nemovitosti SEVER s.r.o. a hlavně panu Frantovi a jeho kolegovi Bidmonovi za veškeré zprávy, které mi podával, když jsem si nevěděla rady při koupě bytu. Kdybych o někom věděla, že chce prodat nebo koupit byt, tak určitě doporučím pana Frantu a jeho mladšího kolegu. Předem děkuji za vše, co pro mě udělali. 
 

S pozdravem paní Jaroslava Kodýtková, Jirkov.

Blanka Lozinčáková

Dobrý den, 

tímto bych chtěla poděkovat za zprostředkování koupě zahrádky. Váši makléři p. Franta a p. Bidmon byli vždy ochotní a vstřícní. Od samého začátku koupě až do konce, byli dobrými poradci. Jsou to opravdu lidé na svém místě. Moc děkuji. 

Lozinčáková Blanka, Most

Jiřina Lavičková

Dobrý den, 
chtěla bych poděkovat realitní kanceláři nemovitosti Sever Most, konkrétně panu Březinovi a paní Korousové, za zprostředkování koupě bytu. Profesionální přístup, vždy online, pokud jsem potřebovala něco vysvětlit, či poradit, pomoc s advokáty i finančním úřadem a rychlý postup prodeje. Tuto kancelář vřele doporučuji a přeji jim dobré klienty do budoucna.

Děkuji, Lavičková Jiřina MOST 4.2.2019

 
Milena Kopencová
Dobrý den,
ač jsem svůj byt chtěla prodat bez realitní kanceláře, nelituji a jsem moc vděčná, že jsem vše svěřila paní Grimmové. Je profesionálkou na svém místě. Byt prodala velmi rychle a za požadovanou cenu. Vše za mě vyřídila a já jsem se o nic nemusela starat. Všem moc doporučuji jejích služeb využít a jí moc děkuji, je bezvadná.
24.1.2019 Milena Kopencová, Duchcov
 

Rodina Stumpfova

Hezký den,
chceme s manželkou ještě jednou moc poděkovat za prodej bytu po zemřelém dědovi. Jednalo se o byt Šeříková 1062 v Mostě. Chceme pochválit paní Grimmovou a váš kompletní servis a rychlost. Kdybych příště potřeboval řešit něco s realitní kanceláří, tak se na vás určitě jako první s důvěrou obrátím.


rodina Stumpfova 6.1.2019

Věra Kristlová

Dobrý den,

chtěla jsem vám moc poděkovat za vaše příkladné služby při koupi bytu. Vaše jednání bylo vždy velmi vstřícné, profesionální a vždy jsem se cítila tak, že jednáte v mém zájmu. Jsem velmi spokojená a mohu vaše služby lidem jen doporučit. Ještě jednou děkuji. 

S pozdravem Věra Kristlová 4.12.2018

Terezie Chaloupková
 
Dobrý den pane Březino,
touto cestou bych Vám ráda poděkovala za prodej mojí chaty v Mradicích, jmenovitě paní Grimmové, které se prodej podařil. Paní Grimmová byla vždy vstřícná, ochotná, její přístup byl velmi profesionální a mnohdy i nad rámec svých povinností.
Přeji Vám dobrý pocit z vaší práce a spoustu spokojených klientů.
 
S pozdravem Terezie Chaloupková 24.11.2018

Jaroslav Špala

Dobrý den,

nedávno jsem prostřednictvím Vaší realitní kanceláře zakoupil v Mostě dva byty. Pro jeden byt byla přidělena makléřka paní Korousová, druhý byt zprostředkovala paní Hergotová. Obě dámy přistoupily k realizaci obchodu s naprostou profesionalitou a přehledem. Po celý průběh obchodu se věnovaly s plným nasazením řešení všech souvisejících problémů, zúčastnily se všech osobních prohlídek bytů, jejich převzetí, jednání s původními majiteli a s tím souvisejícím "papírováním". Vzhledem k mé delší dojezdové vzdálenosti (z Prahy) bylo někdy nutno spolupracovat i mimo úřední hodiny, a to vše s maximální ochotou. Rovněž telefonické konsultace probíhaly kdykoliv, i o víkendu.  Proto prosím i touto cestou (osobně jsem již učinil) o vyjádření poděkování za úspěšnou spolupráci. Některých jednání se dále účastnili i p. Matola a pí. Grimmová. Rovněž u nich jsem se setkal s porozuměním a ochotou při jednání.  

Děkuji, s pozdravem Jaroslav Špala 6.11.2018

Manželé Sagarovi

Dobrý den paní Korousová,
moc Vám děkujeme za Vaši skvělou, profesionální a rychlou práci při prodeji našeho bytu 3+1 J. Ševčíka, Most.
Ačkoli to někdy nebylo snadné, vše jste to společně s panem Březinou bravurně zvládli. My vám za to moc děkujeme. Máte náš obdiv a s radostí Vás můžeme všem doporučit.

Přejeme příjemný den Sagarovi 27.10.2018

Gabriela Dubská

Dobrý den,

tímto e-mailem bych chtěla sdělit vynikající recenzi na Vaše dva realitní makléře konkrétně pana Miroslava Frantu a jeho kolegu Libora Bidmona. Kontaktovali jsme je ve věci prodeje dvou nemovitostí. Velice oceňuji profesionální přístup, co se týče veškeré komunikace a následného vyřizování všech dokumentů, ale i velice krátkou dobu, za kterou obě dvě naše nemovitosti byly prodány. Je vidět že Vaše realitní kancelář konkrétně u těchto dvou makléřů má opravdu profesionály po všech stránkách. Velice ráda budu svému okolí při prodeji nemovitosti tyto dva pány vřele doporučovat. Ještě jednou děkuji za zprostředkovaný prodej a skvělý přístup....

S pozdravem Dubská Gabriela 14.10.2018

Marek Havlík

Dobrý den pane Březino,

rád bych Vám poděkoval za pomoc při prodeji mého bytu, které jste se zhostil jako naprostý profesionál. Bez čekání, běhání po úřadech, a hlavně bez stresu, takhle si představuji práci realitního makléře. Stejný dík patří i Vašemu kolegovi panu Matolovi, který je rovněž člověk na svém místě. Ještě jednou tedy děkuji a přeji Vám spousty spokojených klientů, tak jako jsem já.

9.10.2018 Marek Havlík Most

Šárka Novotná a Roman Mühl

Dobrý den pane Březino, 
chtěla bych Vám napsat recenzi za prodej zahrady v Koporeči.
U Nemovitostí Sever jsme prodávali zahradu. Pan Bidmon nám zařídil veškerou dokumentaci a zahradu inzeroval na stránkách Nemovitosti Sever. Již za 5 dní nám našel kupce a celý prodej proběhl k naší velké spokojenosti. Tímto chceme poděkovat p. Bidmonovi a p. Frantovi za profesionální přístup a pokud budeme v budoucnu potřebovat služby realitní kanceláře, znovu se na ně rádi obrátíme.

S pozdravem Šárka Novotná a Roman Mühl.

Nicol Seligerová

Dobrý večer,

touto cestou bych chtěla poděkovat paní Grimmové za pomoc s prodejem bytu v Mostě. Ušetřila mi hodně času, když za mě zařídila vše, co bylo nutné. Byla velmi profesionální, rychlá, pracovitá a odvedla skvělou práci. Při dalším obchodu se určitě ráda ozvu.

Přeji hezký večer a děkuji

S pozdravem, Nicol Seligerová 10.9.2018

Ivana a Josef Fujanovi

Dobrý den pane Franto,

ráda bych zpětně Vám a Vašemu kolegovi Bidmonovi poděkovala za váš přístup k nám, vašim klientům. Byli jsme se službami velmi spokojeni, oceňujeme Vaši profesionalitu, ochotu a trpělivost po celou dobu našeho kontaktu a spolupráce. Přejeme Vám dobrý pocit z Vaší práce, hodně štěstí a spokojenosti.

S pozdravem Fujanovi 3.9.2018

Radek Ambrož

Dobrý den paní Grimmová, děkuji Vám za zprostředkování prodeje mého domu ve Stebně (okres Louny). Jsem rád, že se prodej podařil a děkuji za vstřícnost.

S pozdravem  Radek Ambrož 1.9.2018

Hantlová Kateřina a Michal Bali

Vážený pane Franto a Bidmone,
touto cestou bychom vám, vašim kolegům a celé realitní kanceláři Nemovitosti SEVER chtěli poděkovat za zprostředkování prodeje rodinného domku ve Stebně.
Váš přístup vůči nám byl naprosto skvělý, komunikace s vámi vždy bezchybná, nikde nevázla oproti našemu finančnímu poradci, kterého jsme si původně vybrali sami i přes Vaše varování J.
Nakonec jsme se na vás museli obrátit i s financováním a i v této oblasti práce vaše a vašeho kolegy byla prostě skvělá a vše během chvilky vyřízené.
Takže vám ještě jednou děkujeme a přejeme mnoho dalších, takto spokojených klientů.

Hezký den
Hantlová Kateřina a Michal Bali 30.8.2018

Slavomír Hájek

Dobrý den,
chtěl bych poděkovat Vaší společnosti, zejména paní Jitce Korousové, za velmi dobrou práci při prodeji bytu v Mostě. Paní Korousová mi vycházela vstříc, jak jen to šlo a vždy byla příjemná a usměvavá. Je na ní vidět, že jí práce baví, a hlavně, že jí rozumí. 
Určitě Vaši realitní kancelář vždy rád doporučím svým přátelům a známým, kdyby potřebovali služby v oblasti nemovitostí.
Ještě jednou děkuji

Slavomír Hájek 17.8.2018

Jiří a Jaroslava Motejzíkovi

Dobrý den,

chválíme makléře pana Frantu a Bidmona za zprostředkování prodeje naší nemovitosti. Předchozí dvě realitní kanceláře (***** a **) za 3,5 roku neudělaly vůbec nic a oni dva to dokázali za pár měsíců. Škoda, že jsme o vás nevěděli dříve.

Děkujeme Motejzíkovi 17.7.2018

 

Petr Šašek

Dobrý den,

tímto bych Vám chtěl poděkovat za Vaše služby ohledně prodeje mé nemovitosti. S paní realitní makléřkou byla vždy velmi dobrá domluva a vždy platilo na čem jsme se domluvili. Nějak takto si představuji práci realitních makléřů. Paní Grimmová mě vždy o každé prohlídce informovala. S její prací jsem byl nadmíru spokojen. Ještě jednou děkuji za Vaše služby a pokud někdy v budoucnu budu potřebovat využít služeb realitní kanceláře, jisto jistě se obrátím na paní Grimmovou.

S přáním hezkého dne a spousty spokojených zákazníku Petr Šašek. 28.5.2018

Zdeněk a Jiřina Orctovi

Dobrý den pane Březino.
Chtěl bych Vám a paní Korousové moc poděkovat za prodej jak bytu, tak chaty. Byli jsme s vámi naprosto spokojeni. Jak s přístupem a ochotou paní Korousové, tak bezproblémovosti celého procesu.
Ještě jednou díky.

Zdeněk a Jiřina Orctovi, Litvínov 22.4.2018

Manželé Kubalovi

Dobrý den,

rádi bychom tímto e-mailem poděkovali vaší realitní kanceláři za pomoc při koupi našeho nového domečku, který nám zprostředkoval pan Tomáš Březina. Předejte mu prosím naše poděkování a ujištění, že jeho práci vždy doporučíme. 

10.4.2018 manželé Kubalovi

Václav Liška

Krásný den přeji,

tímto bych chtěl poděkovat panu Březinovi a paní Grimmové za jejich špičkovou práci, kterou pro mě udělali. Před časem mi pomohli s prodejem bytu v Praze a nyní si bez sebemenšího zaváhání poradili s prodejem rodinného domu mého otce. Jejich týmová práce je pro mě ukázkou toho, jak by to mělo vypadat. Ještě jednou děkuji a přeji vaší společnosti jenom to nejlepší.

Václav Liška 13.4.2018

Dana Jindrová

Dobrý den, děkujeme za tak spolehlivou realitní kancelář, která se nám opravdu věnovala velice profesionálním jednáním. Makléři vše vysvětlili a ochotně jednali. Máme byt jak jsme si představovali za dobrou cenu a i prodali náš původní byt do osmi dnů. Jak řekli, tak se vše splnilo. Vzhledem k tomu, že jsme se museli stěhovat kvůli zdravotním potížím dcery a nutně koupit byt i prodat, což je většinou jinde problém, vše proběhlo rychle, jak jsme ani nečekali. Byli úžasní, děkujeme a doporučujeme. Měli nás na starost pan Franta Mirek a Bidmon Libor.

Dana Jindrová 31.3.2018

Miro Durdík

Dobrý deň,

chcel by som poďakovať za sprostredkovanie kúpy bytu pánom Frantom a Bidmonom. Bol som s ich službami nadmieru spokojný.

Ďakujem, s pozdravom Miro Durdík 28.3.2018

Daniel Brzobohatý

Dobrý večer, chtěl bych moc poděkovat panu Frantovi za rychlé a profesionální jednání při prodeji našeho bytu. Byl jsem mile překvapen, jak vše proběhlo hladce od samotného náběru až po samotný prodej bytu . Skvělá práce. Pana Frantu můžu vřele doporučit všem známým.

Děkuji Brzobohatý Daniel 28.2.2018

Václav Kaše

Dobrý den,
s prací paní Grimové jsem velice spokojen, myslím, že svou práci dělá perfektně. A v mém případě nad rámec svých závazků. Za to Díky.

Kaše Václav 26.2.2018

Barbora a Jiří Mildorfovi

Dobrý den, děkujeme tímto Nemovitostem SEVER, jmenovitě panu Miroslavovi Frantovi, za zprostředkování koupě zahrady v Lenešicích. Jeho profesionální a příkladný přístup nám napomohl k získání zahrady, kterou jste nabízeli k prodeji.

Spokojení zákazníci Barbora a Jiří Mildorfovi. 23.2.2018

Ivana Pirošová

Dobrý den,

chtěla bych mnohokrát poděkovat za skvěle odvedenou práci při prodeji bytu v Mostě, panu Miroslavu Frantovi. Velice děkuji za ochotu, vstřícnost, lidský přístup, komunikativnost a časovou flexibilitu. Určitě Vás ráda doporučím.

Ještě jednou děkuji, Ivana Pirošová 29.1.2018 

Ivana Dvořáková

Dobrý den,

ráda bych touto cestou poděkovala paní Václavě  Grimmové, se  kterou jsem uzavírala zakázku. Je velice příjemná a velice profesionální. Oceňuji rychlou spolupráci.

Ještě jednou děkuji, Ivana Dvořáková 25.1.2018.

Petra Cimermanová

Dobrý večer,
chtěla bych touto cestou poděkovat panu Frantovi za prodej bytu patřící mé mamince. Musím říct, že p. Franta je člověk na správném místě. Pro mě to byla první zkušenost s realitní kanceláří co se prodeje bytu týká a všem bych Nemovitosti Sever a pana M. Frantu vřele doporučila. Byla jsem nadšená z jeho práce, informovanosti, korektnosti a rychlého jednání. Velmi si také vážím jeho lidského přístupu, kdy moji starší maminku několikrát odvezl na místo podpisu smluv a zase dovezl domů, čímž ji hodně pomohl. Za mě i za maminku tedy zasíláme velké poděkování s přáním spousty dalších spokojených klientů.

S pozdravem P. Cimermanová 22.1.2018

Vladimíra Fišerová

Dobrý den,

ráda bych touto cestou poděkovala panu Březinovi za prodej nemovitosti. Poté, co jsem oslovila několik realitních kanceláří, z jejichž přístupu jsem byla zklamaná, obrátila jsem se na pana Březinu, na něj jsem dostala doporučení. S jeho přístupem jsem byla velmi spokojena, vyšel maximálně vstříc všem požadavkům, a i přes nemalé komplikace dokázal vše vyřešit a prodej úspěšně dokončit v daném termínu. Oceňuji zejména rychlost, komunikaci a vstřícný přístup, vždy byl připraven řešit jakýkoliv problém.

Pan Březina je, dle mého názoru a zkušeností, opravdu člověk na svém místě a jsem moc ráda, že jsem si pro prodej domu vybrala právě jeho. Tímto Vám chci ještě jednou moc poděkovat a Vaší firmě popřát mnoho dalších spokojených zákazníků.

Vladimíra Fišerová, Most, 8.1.2018

Zdeněk Dienelt

Dobrý den pane Březino,

rád bych závěrem poděkoval Vaší firmě a hlavně paní Grimmové za prodej mé nemovitosti, ochota, řešení problémů, stále na telefonu, dle mého názoru až nad rámec pracovních povinností. Ještě jednou díky

s pozdravem Zdeněk Dienelt  20.12.2017 

Zuzana Gutwaldová

Dobrý den pane Březino,

v minulých měsících jsem dvakrát využila služeb paní Korousové a ráda bych Vám napsala hodnocení na její práci. Nezbytně nutně musím zmínit, ale i pana Krále, který mě oslovil svým telefonátem a ač jsem do té doby realitní kanceláře odmítala, on mě svým projevem upoutal. Když mi u prohlídky zahrady říkali, že mají dojem, že bude do týdne prodaná, nevěřila jsem. A zahrada byla prodána ještě za kratší dobu než avizovali, což jsem kvitovala s povděkem, neboť jsme finanční prostředky potřebovali jako vlastní prostředky na koupi domu.  V době prodeje mého bytu, který probíhal současně s prodejem zahrady, mi paní Korousová velmi pomohla, neboť můj původní kupec, mnou oslovený, odstoupil od dohody prodeje pár dní před podpisem smluv. V tu chvíli mi paní Korousová vyšla maximálně vstříc, ještě týž den nafotila velmi hezké fotografie a za tři dny mi přivedla zájemce, který byt koupil a velmi rychle a efektivně tím vyřešila pro nás velice tíživou situaci.  Paní Korousovou neváhám doporučit komukoli, kdo prodává nebo kupuje, vyhovovala mi její energičnost, lidský přístup a věcný přístup ve chvílích, kdy je to zapotřebí. Pro nás výborně odvedená práce, která nám významně pomohla v náročném období dvou prodejů a koupě domu zároveň.    

Přeji Vám příjemný den.    

Zuzana Gutwaldová

Stanislav Archman

Dobrý večer paní Grimmová,

tímto bych Vám chtěl poděkovat za vaše služby. Myslím že administrativní část prodeje bych bez Vás a bez vašeho právníka určitě nezvládl.

S pozdravem Stanislav Archman 

Andrea Kratochvílová

Dobrý den,

Vážená paní Grimmová a Vážený pane Franto,  na základě rychlého prodeje mé nemovitosti bych vám chtěla poděkovat. Byli jste oba profesionální za každé situace. Byli jste příjemní a ráda vás doporučím dál.  

Spozdravem  Kratochvílová Andrea

Jan Kozel

Dobrý den,

rád bych poděkoval panu Březinovi z vaší realitní kanceláře za pomoc při prodeji mého bytu a hlavně za pomoc s vyřešením dost velkého finančního problému. Dostal jsem se do tíživé finanční situace a řešil jsem to půjčkou od jedné nebankovní společnosti. I když to často vídám v televizi, tak i já jsem si nepřečetl co podepisuji a půjčkou jsem se dostal do začarovaného kruhu. Pan Březina je kontaktoval, vše s nimi vykomunikoval, vyplatil půjčku, snížil nekřesťansky vysoké poplatky za doplacení, očistil můj byt na katastru a následně sehnal kvalitního kupujícího. Poděkujte tímto panu Březinovi za jeho práci a přeji vám mnoho pracovních i osobních úspěchů.  

21.11.2017 Jan Kozel, Most 

Hana Suchá

Dobrý den pane Březino,

ráda bych Vám touto cestou poděkovala za vyřešení mého velikého problému s novým bydlením, který se vlekl téměř rok a půl. Jen ve stručnosti zmíním, že mi bratr koupil v dražbě byt s tím, že stávající majitel, dlužník několika set tisíc korun, odmítal respektovat rozsudek soudu a odmítl byt opustit. Oslovila jsem několik realitních kanceláří, exekutorský úřad, policii i firmu, která se touto problematikou zabývá. Vždy stejný scénář, záloha a už jsem je nikdy neviděla. Vím, že to byla hloupost, ale byla jsem zoufalá.  Až díky Vám a vaší realitní kanceláři Nemovitosti SEVER se podařilo tento problém vyřešit. Ještě jednou tedy děkuji za Vaši práci, bez Vás by jsme nebydleli.

Hana Suchá, Most

Karel Dohnal

Dobrý den,

touto cestou bych chtěl poděkovat paní Václavě Grimmové za rychlý prodej našeho bytu v Bílině, ul. Jižní.  Jednání s paní Grimmovou probíhalo vždy ve stanovou dobu, na které jsme se domluvili, přístup byl velice milý, vstřícný a vždy vše dopodrobna vysvětlila. A hlavně vše dořešila k úplnému převodu bytu. Velice za její pomoc s prodejem bytu děkuji a přeji příjemný den.

Dohnal Karel

Roman Doubek a Zuzana Nováková

Dobrý den,

s přítelkyní bychom rádi poděkovali paní Grimmové a slečně Säcklové, díky jejich pomoci, vstřícnosti a profesionalitě už měsíc spokojeně bydlíme. Byli jsme neskutečně nadšeni přístupem a energií co do nás vložily. Dámy nás podrobně zasvětily do všech kroků, co obnáší koupě bytu. Vše bylo srozumitelné i pro nás obyčejné lidi. Paní Grimmová, velmi milá paní, už od prvního podání ruky jsem z ní měl neskutečný pocit důvěry. Stručně a zřetelně nám vysvětlila, jak probíhá koupě nemovitosti. V jejím podání to znělo tak jednoduše, až to bylo neuvěřitelné. V tomto duchu se neslo celé tohle „řízení“. Poté přišla na scénu slečna Säcklová. Věřím, že bez ní bych se topil v moři papírů všech bank, a neměl šanci si vybrat to nejlepší pro mě a rodinu, kterou čekáme. Řekl jsem, jak si své financování představuji. Domča hned věděla a začala sypat sazby bank z rukávu jako by to byla malá násobilka. Do pár dnů jsme věděli, zda je pro nás financování reálné a u jaké banky je pro nás nejvýhodnější. Mockrát děkujeme za profesionální přístup, vstřícnost, důvěru, trpělivost, když jsem se stokrát zeptal, dámy mi stojednoukrát odpověděly na tu stejnou otázku. Servis a poradenství i po „tom“ všem. Rád využiji Vaše služby znovu. Úžasná komunikace ve dne v noci.  

S pozdravem Roman Doubek a Zuzana Nováková.

Ladislav Bencs a Adriana Jerečičová

Dobrý den pane Březino, chtěli bychom Vám s partnerkou poděkovat za (pro nás takřka neocenitelnou) pomoc při získání hypotéky na koupi našeho vysněného domu. Po prvotním nezdaru s hypotékářem od OVB a celkové otrávenosti z jeho přístupu jsem se začal poptávat známých, na koho se obrátit. Při prvním kontaktu s Vámi jsem byl mile překvapen Vaším přístupem, i když se nejednalo o koupi domu přes vaší RK. Schůzku s Vaší hypoteční specialistkou Dominikou Säcklovou jsme měli takřka okamžitě a už v první minutě jsme byli příjemně překvapeni jejím přístupem, připraveností na náš konkrétní případ a také orientací na trhu. Paní Säcklová se nás ujala a do 3 dnů jsme věděli, zda je pro nás hypotéka reálná a u jaké banky je pro nás nejvýhodnější. Jen pro srovnání, s OVB jsme se dozvěděli po cca 14 dnech, že Raiffeisen Bank nám hypotéku neposkytne. Komunikace s paní Säcklovou byla bezchybná. Při každé nové zprávě nás ihned kontaktovala (dokonce i po dobu trvání její dovolené) a sdělila nám, co máme přichystat na krok další. Celým procesem získávání hypotéky nás provedla opravdu doslova "za ručičku" a patří jí náš nehynoucí obdiv i za to, jaké nám u banky vyjednala podmínky. Nečekali jsme, že po skončení pracovní části paní Säcklové a Vaší, se nám ještě oba ozvete, zeptáte se, jestli vše proběhlo k naší spokojenosti a zeptáte se na náměty ke zlepšení. Takovýto přístup oba dva velice oceňujeme a tyto dva hovory nám vyko

Masivní inzerce Exportujeme na